Strategie de Marketing

Identificare Obiective

Identificam impreuna nevoile si obiectivele afacerii. Discutam despre ce posibilitati avem si despre bugetul alocat pe care il are afacerea dumneavoastra.

Studiu de piata

Colectam si analizam informatii relevante despre domeniul de activitate si pozitionarea afacerii dumneavoastra pe piata.

Elaborare Plan de Marketing 1

Elaboram un plan de marketing preliminar, ajustam obiectivele si bugetul.

Revizuire Plan Marketing 1

Revizuim impreuna planul de marketing bazat pe Obiectivele businessului dumneavoastra si a studiului de piata si rezolvam eventualele diferente intre obiectivele avute si/sau bugetul propus.

Elaborare Plan de Marketing Final

Dupa ce toate au fost puse cap la cap, elaboram planul de marketing in forma sa finala pentru a putea incepe promovarea afacerii conform bugetului si obiectivelor stabilite anterior

Aplicarea Planului de Marketing

Cream canale media specifice Planului de Marketing Final si punem in aplicare tot ce s-a hotarat pana in acest punct.

Monitorizare si optimizare Permanenta

Monitorizam toate canalele media conform Planului si optimizam continuu pentru o continua imbunatatire si eficienta ridicata.

Discuta cu un Specialist Marketing

Programeaza o discutie cu un Specialist de marketing pentru a primi toate informatiile de care aveti nevoie. Fie ca vom continua drumul impreuna sau separat, armati-va cu informatiile necesare nevoilor si obiectivelor businessului dumneavoastra.