Google

Despre Google

In momentul de fata, Google este cel mai mare motor de cautare din lume. Cu o cota de piata de peste 80%, majoritatea strategiilor de marketing orbiteaza in jurul serviciilor oferite de Google.

Google Ads

Reclamele pe platforma Google au o eficienta ridicata. Datorita monopolului detinut de Google, acesta are cel mai ridicat trafic si este punctul zero de unde se distribuie peste 70% din traficul total pe care il obite o pagina web.
Reclamele Google sunt de mai multe feluri, concepute pentru a putea servi toate activitatiile de business, cat si pentru realizarea oricarui obiectiv pe care o afacere il are.

YouTube Ads

Facand parte din ecosistemul Google, YouTube beneficiaza de aceleasi avantaje ca si promovarea directa pe platforma Google. Pentru ca fac parte din aceasi familie, reclamele pentru YouTube se pot face direct din Platofrma Google. Pentru ca intotdeauna imaginile si clipurile au avut randament ridicat, daca modelul de business se potriveste acestor tipuri de promovari, se recomanda folosirea platformei pentru promovarea afacerii si generare de leaduri si vanzari.

Discuta cu Noi

Completeaza formularul si un consilier te va contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti oferi informatiile de care ai nevoie.

Nume
Telefon
Mesaje
Mesajul a fost trimis cu succes !
A aparut o eroare. Verifica si completeaza campurile.
jarrarconsult
agentie de marketing
seo
engine optimization
reclame google
marketing online
marketing digital